יום ראשון, 27 בנובמבר 2011

מתכון פשטידת ספגטי וגבינות :

מתכון פשטידת ספגטי וגבינות :
היום בשיעור נתבקשנו לבחור במתכון אהוב עלינו
מהמטבח האישי ואילנה בחרה בפשטידת ספגטי וגבינות
והנה אני מספר לכם :
מצרכים:
חבילה ספגטי שטוח
רבע קילו גבינה צפתית מלוחה קשה
גביע  גבינה למריחה
גביע שמנת חמוצה
2 כוסות חלב
2 ביצים
50 גרם חמאה./מרגרינה
אופן ההכנה:
לבשל את הספגטי לסנן לשים את המרגרינה שתימס לאחר מכן להוסיף את כל הגבינות
את כל התערובת לסדר בתבנית אפייה .
באותו סיר אחרי ששמנו את התערובת בתבנית אני שופכת שני כוסות חלב ולערבב איתם
שני ביצים .
את החלב והביצים לשפוך על תבנית שבא נמצאת התערובת של הגבינות והספגטי
להכניס לתנור כ-40 דקות וחום של -225 מעלות .

אין תגובות:

פרסום תגובה